Ontdek reïncarnatie- en regressietherapie

Een unieke kans voor jou om te Ontdekken hoe deze technieken jouw kunnen helpen bij het oplossen van diversen problemen. Daarnaast help je mij met mijn opleiding.

Waarom dit traject

Dit traject bied ik jou aan om grote stappen te kunnen nemen in jouw ontwikkeling om weer bij jouw essentie te komen. Maar ook om mijzelf meer vlieguren te geven als leerling reïncarnatie- & regressietherapeut.

Op moment (augustus 2023) van schrijven ben ik nog bezig met de opleiding tot reïncarnatie- en regressietherapeut aan de School Reïncarnatie- & Regressietherapie Nederland (SRN).

De opleiding duurt in totaal drie jaar, mijn laatste jaar zal eindigen in 2025. Hierna zal ik een volwaardig geaccterditeerd therapeut zijn.

Regelmatig oefen ik met medestudenten, maar ik wil ook meer ervaring opdoen met ‘onbekende’ cliënten.

Ik vind het belangrijk dat ik deze ervaring nu al opdoe zodat ik mezelf goed voorbereid op het moment dat ik de opleiding heb afgerond.

Waarom zijn deze sessies GRATIS?
Dit is een voorwaarde van het opleidingsinstituut, ik mag deze sessies aan mensen buiten de opleiding aanbieden, maar het MOET dan wel GRATIS zijn.

Daarnaast moet het ook duidelijk zijn voor deelnemers dat het gaat om OEFENSESSIES om mij te helpen beter te worden in de technieken die ik leer.

Voor wie zijn de sessies?
Voor zowel mannen als ook vrouwen, zolang je maar een echt probleem hebt waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Klankschaal | Inner Magic

NAAR DE KERN VAN HET PROBLEEM

In reïncarnatie- en regressietherapie staat verwerking door middel van inzicht en het integreren van die ervaringen in het hier en nu centraal. Door oorzaken van je huidige problemen, beperkingen of blokkades te verwerken op mentaal, emotioneel en lichamelijk niveau kom je weer in contact met je essentie, met wie je werkelijk bent. Door deze bewustwording ervaar je meer levenskracht en meer creativiteit, waardoor je beter in staat bent eigen keuzes te maken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Dit zorgt voor een verbetering van de kwaliteit van je dagelijks leven.

Het welzijn van de mens wordt bepaald door vier componenten: mentaal, emotioneel, fysiek en de ziel. Alleen door te werken met al deze componenten, kan men tot de kern van het ervaren probleem komen en een diepgaand helingsproces in gang zetten. Hierdoor verdwijnen klachten en krijgen mensen toegang tot hun daadwerkelijke potentieel.

Wat is reïncarnatie- en regressietherapie

Problemen in het hier en nu hebben vaak hun oorzaak in het verleden.

Het verleden zien we daarbij zeer ruim: het bevat de tijd van het hier en nu tot bij wijze van spreken de oerknal. Daarbij hebben we als uitgangspunt dat de mens niet alleen een verzameling biochemische processen is, maar een uniek wezen met een ziel. Een ziel die meerdere levens doormaakt.

Soms is wat we hebben meegemaakt tijdens vorige levens zó pijnlijk en verwarrend geweest, dat we deze ervaringen toen niet konden verwerken. Het gevolg is dat ze na de dood als trauma’s in de ziel voortleven. Je zou dit kunnen zien als een soort litteken op de ziel. In alle daarna komende levens, inclusief het huidige leven, kan zo’n litteken onbewust actief blijven en op die manier zorgen voor beperkingen en blokkades in de vorm van diverse problemen, symptomen of klachten.

Reïncarnatie- en regressietherapie houdt in dat de cliënt samen met de therapeut op zoek gaat naar dergelijke onverwerkte ervaringen. Onverwerkte ervaringen vanuit de jeugd spelen vrijwel altijd een grote rol in het therapeutisch proces en krijgen dan ook de nodige aandacht. Daarnaast wordt aandacht gegeven aan eventuele onverwerkte ervaringen vanuit vorige levens en tijdens de conceptie, de zwangerschap en de geboorte. Door alsnog de trauma’s te verwerken, wordt iets dat ‘onaf’ was alsnog afgemaakt. Vanaf dat moment is het niet langer onbewust aanwezig. Zo kan nieuwe levenskracht vrijkomen en verdwijnen de actuele problemen.

Om te ervaren dat reïncarnatie- en regressietherapie werkt, hoef je niet in vorige levens te geloven. Wel dien je (en de therapeut) de ervaringen die boven komen, serieus te nemen.

Wat kun jij verwachten?

Als ‘oefen’ cliënt kun je er vanuit gaan dat ik jou en jouw probleem/problemen uiterst serieus neem.
Naast dat ik met deze opleiding bezig ben, heb ik mijn praktijk vanaf 2018. Daarmee heb ik meer dan honderd mensen mogen ondersteunen op hun pad.

Dit heb ik onder andere gedaan door verschillende methodieken toe te passen, zoals: energetische healings (Reiki master), hypnose (hypno practitioner), diversen coachingstechnieken, leidinggevende ervaring tijdens mijn carrière bij de Koninklijke Landmacht, opgeleid tot traumarelease (BRTT) en breathwork (TRB) coach.

Er is dus al ruime ervaring met het ondersteunen van mensen aanwezig. Met deze opleiding breid ik mijn zogenaamde toolbox alleen maar uit.

De technieken die ik uitvoer tijdens de oefensessies heb ik al met medestudenten geoefent en voor de meeste heb ik ook al supervisie gehad bij een docent, dus ik weet waar ik mee bezig ben.

Wat kun jij verder verwachten?

Wat verwacht ik van jou?

Ondanks dat deze oefensessies GRATIS zijn, zijn er wel een aantal zaken die ik van jou verwacht.

Er wordt NIET aan zogenaamde recreatie sessies gedaan, dat wil zeggen dat we niet voor de ‘lol’ gaan kijken of je een vorig leven hebt gehad (wat bijna altijd wel het geval is) en wat er dan gebeurd is.

Ontdek reïncarnatie en regressietherapie

€ 0,00

Maak met behulp van de onderstaande planningstool zelf een afspraak voor het online kennismakingsgesprek.

Inner Magic - Voorzien van voldoende oefencliënten

Mocht je vragen hebben of in contact willen komen met mij mbt reïncarnatie- & regressietherapie?
Neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Veelgestelde vragen

Nee, dat kan niet. Dit traject is ontworpen als een 3-maanden durende reis waarin je stap voor stap je innerlijke leider ontdekt. Het vereist consistentie en toewijding om echte transformatie te bereiken. Daarom bied ik alleen het volledige traject aan, zodat we samen kunnen werken aan een duurzame verandering in jouw leven.

Ja, zeker! Ik begrijp dat de investering in één keer betalen een uitdaging kan zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Zo kun je het traject in jouw eigen tempo financieel afhandelen.

Ik begrijp je twijfels. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen die bij jou past. Bedenk echter eens hoe lang je al met een laag zelfbeeld rondloopt en hoeveel impact dit heeft op je leven en relaties. Dit traject biedt jou de mogelijkheid om aan jezelf te werken, innerlijke kracht te ontdekken en een positieve verandering teweeg te brengen. Je hoeft dit niet alleen te doen, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele traject. Het is een investering in jezelf en in een toekomst waarin je meer zelfvertrouwen hebt en de regie over je eigen leven neemt.

Ja.

Ik ga er al vanuit dat je jezelf al beter hebt leren kennen en dat je bewust bent van een aantal processen/patronen/gewoontes die je hebt of doet.

De methodes die ik gebruik gaan ervoor zorgen dat jouw bewustzijn hierop vergroot wordt, maar ook dat je (eindelijk) afscheid kunt nemen van die processen/patronen/gewoontes of daar veel beter mee om kunt gaan.

Ik ben een ervaren therapeut die getraind is in verschillende methoden en technieken voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik heb gewerkt met cliënten die worstelen met zelfvertrouwen, zelfbeeld en persoonlijke empowerment. Mijn focus ligt op het helpen van mensen om hun innerlijke leider te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Als je geïnteresseerd bent in het traject, kun je op de button drukken om jezelf in te schrijven. We hebben dan eerst nog een kennismakingsgesprek met elkaar om te bepalen of het traject daadwerkelijk geschikt is voor jou. Daarna kunnen we de inschrijvingsprocedure bespreken.