Heel het jongetje, ontwaak de man – Mannencirkel

Voel je soms de druk van de moderne wereld? Verlang je naar een plek waar je jezelf kunt zijn, je zorgen kunt delen en kunt groeien als man? Ik nodig je uit voor een transformerende ervaring.

Ik geloof dat veel van ons, diep van binnen, een jongetje hebben dat genezing nodig heeft. Een jongetje dat misschien gekwetst, genegeerd of onderdrukt is.

Tegelijkertijd is er een man in ons die klaar is om te ontwaken, om zijn ware potentieel te realiseren en om een leven van authenticiteit en kracht te leiden.

Ik ben Patrick Scholten, een man van 43 met een verhaal dat misschien wel wat op het jouwe lijkt.

Ik heb de rauwe kant van het leven gezien, zowel in mijn jeugd als tijdens mijn militaire carriére. Ik ben drie keer op uitzending geweest, twee keer naar Bosnië en één keer naar Afghanistan. Mijn jeugd was verre van rozengeur en maneschijn – gescheiden ouders, seksueel misbruik en de worsteling om mijn mannelijkheid te vinden en te definiëren.

Maar weet je wat?
Ik heb geleerd, gegroeid en mezelf opnieuw uitgevonden. Door jaren van spirituele en persoonlijke ontwikkeling ben ik nu een therapeut. In mijn praktijk gebruik ik diversen technieken zoals reiki, reïncarnatie- en regressietherapie, traumarelease (BRTT), breathwork (TRB) en hypnose om anderen te helpen.

Krachtige man | Inner Magic

Waarom vertel ik je dit?

Omdat ik je wil uitnodigen om samen met mij en een groep gelijkgestemde mannen uit je comfortzone te stappen. Om de overgang te maken van reactief, passief en please-gedrag naar volwassen mannelijkheid. Om je mannelijke vuur te herontdekken, je schaduwkanten te ontmoeten en te groeien in authenticiteit.

Waarom zou je deelnemen aan 'Heel het Jongetje, Ontwaak de Man'?

Elke maand kom ik samen met een groep gelijkgestemde mannen om te reflecteren, te delen en te groeien. Samen verkennen we thema’s zoals:

Daarnaast gebruiken we diversen technieken zoals traumarelease (BRTT) en ademwerk (TRB), nemen ijsbaden, doen schaduwwerk en oefenen radicale eerlijkheid. 

Maar natuurlijk zorgen we ook samen voor:

Het is tijd om je maskers af te zetten en diepere verbindingen te ontwikkelen, zowel met jezelf als met anderen.

En er is meer!

Als deel van onze mannencirkel krijg je gratis toegang tot een exclusieve online community. Een plek waar je kunt verbinden, delen, leren en groeien, zelfs buiten onze maandelijkse bijeenkomsten.

Dus, ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?
Om het gekwetste jongetje binnenin te helen en de krachtige man die je bent te ontwaken

Laten we dit samen doen.

Vind je innerlijke leider | Inner Magic

IK BEN PATRICK SCHOLTEN

EN IK ONDERSTEUN JOU IN JOUW PROCES

Ik omschrijf mezelf als authentiek, open minded, zeer inuïtief, maar ook nuchter en down to earth. In mijn verleden was er weinig ruimte voor mijn gaven, waardoor ik niet mezelf kon zijn en ik me jarenlang heb aangepast om maar het gewenste gedrag voor anderen te vertonen.

Mijn leven was eigenlijk één grote poppenkast-voorstelling geworden. Nu, jaren later, voel ik mezelf vrij en help ik andere mannen ook deze vrijheid te kunnen gaan ervaren.

In deze reis sta je er niet alleen voor. Ik heb zelf ervaren hoe krachtig het is om in een veilige setting mijn eigen verhaal, angsten en ambities te delen. Het veranderde mijn leven en mijn kijk op man-zijn.

Als je op een kruispunt staat, zoekend naar betekenis, richting of verbinding, dan is dit de plek voor jou. Want binnen ‘Heel het Jongetje, Ontwaak de Man’ vind je niet alleen jezelf terug, maar word je ook onderdeel van een broederschap, een tribe van mannen die elkaar omhoog tillen.

Durf jij het aan om het beste uit jezelf te halen?

Heel het jongetje, ontwaak de man – Mannencirkel

€ 0,00 (op donatie basis) – LET OP, er is plek voor maximaal 6 mannen!

Waar wordt het gegeven?

Om stipt 10:00 ‘s ochtends verzamelen we op de parkeerplaats Kruisberg in Heemskerk.
Vanaf daar zullen we te voet, in stilte gaan verplaatsen naar de locatie.

Tijdens het verplaatsen beginnen we al, namelijk met de stilt en ‘terugkomen bij jezelf’.

Hieronder vind je de locatie van de parkeerplaats.

Het adres voor de navigatie, mocht je het niet kunnen vinden is:

Duinweg 2
Heemskerk

Als je daar bent, zie je vanaf daar de parkeerplaats voor je liggen.

Hoe kun je meedoen?

Hey broeder,

Dankjewel voor de interesse in deze mannencirkel.

Ik heb deze nog even uitgesteld tot een later moment vanwege persoonlijke omstandigheden.

Mocht je meer informatie willen hebben of op de hoogte gehouden willen worden, vul dan jouw gegevens hieronder in, dan zal ik jou op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Veelgestelde vragen

Nee, dat kan niet. Dit traject is ontworpen als een 3-maanden durende reis waarin je stap voor stap je innerlijke leider ontdekt. Het vereist consistentie en toewijding om echte transformatie te bereiken. Daarom bied ik alleen het volledige traject aan, zodat we samen kunnen werken aan een duurzame verandering in jouw leven.

Ja, zeker! Ik begrijp dat de investering in één keer betalen een uitdaging kan zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Zo kun je het traject in jouw eigen tempo financieel afhandelen.

Ik begrijp je twijfels. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen die bij jou past. Bedenk echter eens hoe lang je al met een laag zelfbeeld rondloopt en hoeveel impact dit heeft op je leven en relaties. Dit traject biedt jou de mogelijkheid om aan jezelf te werken, innerlijke kracht te ontdekken en een positieve verandering teweeg te brengen. Je hoeft dit niet alleen te doen, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele traject. Het is een investering in jezelf en in een toekomst waarin je meer zelfvertrouwen hebt en de regie over je eigen leven neemt.

Ja.

Ik ga er al vanuit dat je jezelf al beter hebt leren kennen en dat je bewust bent van een aantal processen/patronen/gewoontes die je hebt of doet.

De methodes die ik gebruik gaan ervoor zorgen dat jouw bewustzijn hierop vergroot wordt, maar ook dat je (eindelijk) afscheid kunt nemen van die processen/patronen/gewoontes of daar veel beter mee om kunt gaan.

Ik ben een ervaren therapeut die getraind is in verschillende methoden en technieken voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik heb gewerkt met cliënten die worstelen met zelfvertrouwen, zelfbeeld en persoonlijke empowerment. Mijn focus ligt op het helpen van mensen om hun innerlijke leider te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Als je geïnteresseerd bent in het traject, kun je op de button drukken om jezelf in te schrijven. We hebben dan eerst nog een kennismakingsgesprek met elkaar om te bepalen of het traject daadwerkelijk geschikt is voor jou. Daarna kunnen we de inschrijvingsprocedure bespreken.